- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Szerintem sok értelme nem lenne, mert nem egy drága dolog az akusztikus szivacs (szerintem) és ha javítana a hangminőségen akkor már alapból benne lenne.
Kérdésnél maradva, persze javítsatok ki ha rosszul tudom, nem érdemes hangfalakat szétszedni vagy megbontani. Úgy hallottam (csak szóbeszédből), hogy mikor egy mélyládát összeraknak akkor azt szilikon/ vagy valamilyen hülyeséggel bekenik, hogy jobb legyen a "szigetelés", persze nem mint a panel programnál.
Mivel nem értek hozzá olyan szinten, hogy szétszedjem, hogy én "turbozzak" rajta, ezért inkább megfogok "elégedni" a hangjával. (Nem mintha kompromiszumot kellene kötni egy thx-es rendszerrel....
)
-
dontaxis
csendes tag
Hello hát szerintem meg nem igy van rock metal ritmen bluse ezekre kell ahngfal a jol meg szolalo mélyek és remek baszus mert ezek akis számitogépes viccek egyszerűen nevetséges és itt az embereknek alapvető hifi ismeretűk nincs ai nem látto és nem is hallot hangfalat én elhiszem hogy elájultatok ettől a cutol de hamaghallanátok 1 komly hangfalat vagy maragyunk amini 5.1nél akkor meg hallanátok egy onkyot ami 80 ezer KOMOLY onkyo erősitővel nem ilyen mélynyomos viccel vagy 1 bose rendszert vagy két videoton hangfalat vagy két oriont de még sorolhatnám mielőtt valamiben anyira okosok akkartok lenni ahoz kénne 1 alapofoku hifi ismeret!!! http://wegavision.pytalhost.com/yamaha97/YAMAHA97-04.jpg ez hifi!!! http://wegavision.pytalhost.com/yamaha97/YAMAHA97-32.jpgez meg hangfal!!!
http://wegavision.pytalhost.com/yamaha9x/yamaha07.jpg ez meg erősitő -
L_Jani
csendes tag
-
törölt tag
DJMDJM:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest