Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Old Cyborg

tag

Lehet kicsit elkésett ez a hozzászólás de ha már elnéztem erre kor megemlítem mi a tényállás.

Z-5300 5.1: Total FTC power: 280 watts RMS
    Satellites:
    Left/right: 35.25 watts RMS x 2
    Rear left/right: 35.25 watts RMS x 2
    Subwoofer: 100 watts RMS
    Center channel: 39 watts RMS

Z-2300 2.1:
    Total FTC power: 200 watts RMS
    Left/right: 40 watts RMS x 2
    Subwoofer: 120 watts RMS

Jópár évig nekem a z-2300 zavarta a lakókat, és cseréltem le z-5300-ra, szal lehet tok különbséget tenni :), a leglényegesebb kérdés:

"teljesítménnybe ez a különbség mennyire észrevehető ?, hogy most erősebben szól vagy nem ???
    - válasz: különbség észrevehetetlen, a legjobban definiálni a különbséget úgy lehet hogy: "kb ugyan az csak 5.1 (a teljesítményben)"
    az egyik 2.1 másik 5.1 a térhatást nem lehet összehasonlítani egy 2.1-el, pláne nem úgy, hogy teljesítményben azt mondhatjuk majdnem, hogy ugyan az....

- Hangzás: kristály tiszta, és ha jól emléxem külföldi tesztekben is így vélekedtek.
    teszem hozzá egy X-fi Xtreme Music-on üzemelteltem alaplapin sose próbáltam ki :P de szerintem mindenki tisztába van azzal hogy hogy szólhat egy alaplapin és egy igényes hangkártyán egy hangfal ...

- Apróbb hiba: nem is nevezhető hibának inkább csak lepkepiszoknak, hogy a vezérlőjének a kábele egy 24 pines tápkábel és a vezérlő súlya nem ellensúlyozza :)

Egy másik fontos kérdés a beszerezhetőség: nem kell nagyon hangsúlyozni, jó pár éve nem gyártják már :S szal beszerezni már csak használtan lehet, és igen nehéz nem csak jó állapotútt találni, de egyáltalán találni is, de ez már egy másik történet.

Remélem tudtam valamit segíteni. Csak ajánlani tudom mindenkinek akik e szintű 5.1-et keresnek !!!

Új hozzászólás Aktív témák