Aktív témák
-
Воланд
titán
Windows 7 /Olvasd el az első hsz-t!/ Warez tilos!
Kérdésedet az adott témával kapcsolatban a linkelt topicban tedd fel és legközelebb új téma nyitása előtt használd a keresőt!
Amúgy Win7-hez, vagy minimum vistához való driver kellene. Ha nincs, akkor nem tudsz mit csinálni.
-
Speeds
csendes tag
Sziasztok!
Régebb óta van már 1 Logitech Quickcam Messenger webkamerám eddig az XP alatt simán tudtam használni most win 7 64bit van fenn és nem tudom megcsinálni. Használtam már az eredeti cd-t felraktam de amikor kiírja h csatlakoztassam az usb-t akkor kiírja hogy illesztőprogram nincs telepítve,a hibaelhárító sem talál rá megoldást...
Az eszközkezelőben nem a webkamera eredeti neven van hanem csak "Camera" néven és 1 sárga háromszög van melette.Próbáltam már XP sp2 been 3ban futtatni de úgysem jó..
Netről leszedtem mások szoftvert de azzal sem működik ... Már kifogytam az ötletekből ha valaki tud segítsen, nagyon megköszönném
Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest