- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
A sógornak kezdetektől nem volt baja. Most sincs. Írod a privátban, hogy nálad van soundblaster Xfi is. Ha ezt használod, akkor az alaplapi integráltat már a bios -ban tiltsd le! Minnél kevesebb eszköz legyen egyszerre egy célra.
Bios fügő, hogy hol - szóval search&destroy.
Ha mégsem tudod bios -ban letiltani, akkor a win eszközkezelőjében tiltsd a felesleges alaplapi hangot.
-
Pacák
senior tag
Rájöttem a megoldásra!
Tökmindegy, hogy 11.5 vagy 10.X driver -t rakok fel. Az install végén az eszközkezelőben letiltottam az USB -s mikrofont, ami a kamerában van. Továbbá kikapcsoltam a visszhangmentesítő eljárást a kamera vezérlőprogijában. - Ez már csak parnoia volt részemről. Az USB -s mikrofon olyan egyébként mint egy fél hangkártya - és csak bekavar a rendszernek. Tegnap este óta öröm és boldogság. Rengeteget beszéltünk az öcsémmel és apósékkal is msn -en keresztül.
Öröm és boldogság. Fene se gondolta volna, hogy ilyen egyszerű a megoldás. Véletlenül jutottam el ide. Az alapja az volt, hogy már anno a Philips is csinált usb és analóg csatlakozással hangfalat... analóg csatin csak sima hangfal, de usb -re rádugva meg hangkártyaként látszik az eszközkezelőben. Gondoltam mi lenne, ha az usb -s kameramikrofont is egy fél hangkártyaként látja a rendszer, ami bekavarhat. Ééééés lőn.
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
válasz
puncspuding #21 üzenetére
A legelső sb live és az stx plus ugyanígy nem komálja egymást. Egyszerűen muszály kihúzni a kamerát, akkor jó minden. Ha be van dugva, akkor hajtépés van még játékok alatt is. Véletlenszerűen, kivédhetetlenül. Sógornak valamelyik újabb sb hangkártyája van, most nem ugrik be a neve, de asszem nem audigy - nála jó az ugyanilyen kamera. Hajtépés...
Megvan X-Fi -je van sógornak - tudom, abból is van egy kazalra való altípus...
De nem fogok hangkártyát venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest