- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
diospite
csendes tag
eladva!
totyik zárható -
Mazka05
őstag
Hello!
Ezzen a címen: diospite@freemail.hu felvetelek MSN-en!Ma este leszek
-
diospite
csendes tag
Mazka05 viheted az egeret, küld mailt nekem azt a többit msn-en vagy telón megdumáljuk.
mail: diospite@freemail.hu
amugy egy up -
pappnet
csendes tag
4,5k???
-
diospite
csendes tag
up
vkinek nemkell egy jó egér? -
diospite
csendes tag
grex4 is énvagyok.
na egy esti up! -
grex4
aktív tag
én ugy 6ra gondoltam minimum...
eredeti doboz, mindene megvan, ugy adom ahogy kaptam. -
grex4
aktív tag
én ugy 6ra gondoltam minimum...
eredeti doboz, mindene megvan, ugy adom ahogy kaptam. -
pappnet
csendes tag
akkor mennyi lenne az alja? mondjuk most csak 4k-m lenne ra
-
grex4
aktív tag
up
-
diospite
csendes tag
nagyon karcsú
szerintem kicsit többet ér... -
pappnet
csendes tag
4K???
-
diospite
csendes tag
ki mennyit adna érte
-
diospite
csendes tag
A legjobb egyszerűen még jobb lett. A Logitech® nagy teljesítményű MX™ 510 egerének MX™ optikai érzékelője másodpercenként akár 5,8 megapixelnyi adatot is képes rögzíteni (ez a korábbiaknál 23%-kal több), és akár 15 g gyorsulásra is képes, így a leggyorsabb kézmozdulatra is azonnal reagál. A Logitech MouseWare® szoftvere szintén jelentős fejlesztésen esett át, így most minden eddiginél jobb játékvezérlési lehetőségeket biztosít a mozgáskövetés, a sebesség és a gombok programozhatósága terén. Tervezésekor a szakértők egyesítették a formát és a funkciót, a jobbkezes markolaton lévő holografikus megoldás megdöbbentő színmélységet produkál.
Amelyben a tervezők egyesítették a tetszetős formát és a speciális szolgáltatásokat
Az MX™ optikai érzékelő másodpercenként 5,8 megapixelnyi adatot rögzít, így a leggyorsabb mozdulatokra is azonnal reagál
A játékokhoz beállított szoftver eszközillesztői és a játékokat észlelő beállítás lehetővé teszi a gombok programozását a játékokban
Cruise Control™ görgetőrendszer a hosszú dokumentumok és webhelyek folyamatos (felfelé és lefelé történő) görgetéséhez
A holografikus hatás megdöbbentő színmélységet és véletlenszerű hatást nyújt
USB- vagy PS/2-csatlakozó; Windows® rendszerhez
USB- vagy PS/2-csatlakozó; Windows® és Mac® OS X rendszerhez (a Mac rendszer támogatása a tervek szerint 2004 áprilisában indul)
eladó! budapesten van az egér. eredeti dobozban, cuccokkal mindennel együtt. garit dobok rá 1 hó-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged