Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Egész vidám hangulatba kerültem, bár első olvasatban nehéz volt értelmezni amit írtál..
''nem találkoztam semmiféle buggal és hasonló cuccokkal.''
Szerencséd van? Esetleg más szemmel nézel egy egeret, mint én?
''Inkább a géped szoftveres környezetét vizsgáld sztem.''
Igen, ezzel szórakozom a szabadidőmben ;) 3 különböző, teljesen eltérő teljesítményű gépen, és szoftveres környezetben is néztem. Épp ez a lényeg: ''gyengébb gépen''.
''Remélem nem egy Micros... bérenc vagy.''
Höhö, ettől kezdtem el vigyorogni
Az egyetlen cég, akitől valaha is ingyen kaptam egeret, éppen a Logitech volt. Egyébként már nem az MS-t kell utálni, ha Logi egerekről van szó, hanem a Razert ;)
''Normálisan is le lehet írni az észrevételeket.''
Majd ha lesz normális Logitech szoftver (és ez vonatkozik az elmúlt 4-5 évre is), akkor lesz ''normális'' véleményem. Ez az egér nem a legolcsóbb, a driverért éppúgy fizettem, mint a csomagolásért, lehetnek elvárásaim, ugye? Például az, hogy egy gyengébb gépet sem nyír ki, vagy programozható a forward/back alternatív böngészőkben is, és még ki tudja... -
Totyi
őstag
Az az érdekes;hogy a mutató ujjamnál nem kopik.A jobb egérgomb feketedett be;azon pihen meg a gyűrűs ujjam.Nem tudom,hogy kosz-e vagy kopás;bár fura hogy amit használok azon semmi nem látszik.
Mivel próbálhatnám lepucolni;hogy ne legyen baja(már ha tényleg kosz).Alkohol?Tisztitószer?
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az egyetlen cég, akitől valaha is ingyen kaptam egeret, éppen a Logitech volt. Egyébként már nem az MS-t kell utálni, ha Logi egerekről van szó, hanem a Razert ;)
Mivel próbálhatnám lepucolni;hogy ne legyen baja(már ha tényleg kosz).Alkohol?Tisztitószer?