Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• kamikaze boci

őstag

válasz UMFBiker #57 üzenetére

Egész vidám hangulatba kerültem, bár első olvasatban nehéz volt értelmezni amit írtál..

''nem találkoztam semmiféle buggal és hasonló cuccokkal.''
    Szerencséd van? Esetleg más szemmel nézel egy egeret, mint én?

''Inkább a géped szoftveres környezetét vizsgáld sztem.''
    Igen, ezzel szórakozom a szabadidőmben ;) 3 különböző, teljesen eltérő teljesítményű gépen, és szoftveres környezetben is néztem. Épp ez a lényeg: ''gyengébb gépen''.

''Remélem nem egy Micros... bérenc vagy.''
    Höhö, ettől kezdtem el vigyorogni :D Az egyetlen cég, akitől valaha is ingyen kaptam egeret, éppen a Logitech volt. Egyébként már nem az MS-t kell utálni, ha Logi egerekről van szó, hanem a Razert ;)

''Normálisan is le lehet írni az észrevételeket.''
    Majd ha lesz normális Logitech szoftver (és ez vonatkozik az elmúlt 4-5 évre is), akkor lesz ''normális'' véleményem. Ez az egér nem a legolcsóbb, a driverért éppúgy fizettem, mint a csomagolásért, lehetnek elvárásaim, ugye? Például az, hogy egy gyengébb gépet sem nyír ki, vagy programozható a forward/back alternatív böngészőkben is, és még ki tudja...

• Totyi

őstag

válasz UMFBiker #57 üzenetére

Az az érdekes;hogy a mutató ujjamnál nem kopik.A jobb egérgomb feketedett be;azon pihen meg a gyűrűs ujjam.Nem tudom,hogy kosz-e vagy kopás;bár fura hogy amit használok azon semmi nem látszik. :F Mivel próbálhatnám lepucolni;hogy ne legyen baja(már ha tényleg kosz).Alkohol?Tisztitószer?

Aktív témák