Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja nekem is ilyen fülesem van. Nem volt nagy váltás ugyan, mert előtte G35-öm volt kb. 5 évig (hozzátenném még mindig működik, csak el van törve rajta egy műanyag-darab; egész pontosan ez, amit viszont innen lehet rendelni).
Tehát átváltottam a vezeték nélküli változatra, aminél szomorúan tapasztalom, hogy a mikrofonjának a minőségét NEM tudom szabályozni! Ha a rögzítőeszközöknél kiválasztom a mikrofont és ott a speciális fül alatt szürke az a rész, ahol tudnám állítani, hogy milyen mintavételt szeretnék alkalmazni. Ezzel nem is lenne gond, ha alapértelmezettként nem a magnetofonminőség lenne beállítva. Nem tudom miért van ez, de nem lehet állítani és jelentősen rosszabb így a beszédem minősége Mumble-on, vagy TS-en, mint a G35-nél, ahol ezeket az értéket tudtam szabályozni. Nem tudjátok, hogy miért nem lehet ezt állítani? Azért egy ilyen méregdrága fejhallgatónál elég gáz, hogy nem lehet ezt beállítani...!Meg tudnátok nézni (már akinek van ilyen fülese), hogy nálatok lehet-e ezt 1 csatornás 15000 Hz-es magnetofonminőségű hangról állítani jobb minőségűre a mikrofon-részt?
Még annyit hozzátennék, hogy Win 8.1 van a gépemen.
Üdv,
Pet
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest