- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zan
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja nekem is ilyen fülesem van. Nem volt nagy váltás ugyan, mert előtte G35-öm volt kb. 5 évig (hozzátenném még mindig működik, csak el van törve rajta egy műanyag-darab; egész pontosan ez, amit viszont innen lehet rendelni).
Tehát átváltottam a vezeték nélküli változatra, aminél szomorúan tapasztalom, hogy a mikrofonjának a minőségét NEM tudom szabályozni! Ha a rögzítőeszközöknél kiválasztom a mikrofont és ott a speciális fül alatt szürke az a rész, ahol tudnám állítani, hogy milyen mintavételt szeretnék alkalmazni. Ezzel nem is lenne gond, ha alapértelmezettként nem a magnetofonminőség lenne beállítva. Nem tudom miért van ez, de nem lehet állítani és jelentősen rosszabb így a beszédem minősége Mumble-on, vagy TS-en, mint a G35-nél, ahol ezeket az értéket tudtam szabályozni. Nem tudjátok, hogy miért nem lehet ezt állítani? Azért egy ilyen méregdrága fejhallgatónál elég gáz, hogy nem lehet ezt beállítani...!Meg tudnátok nézni (már akinek van ilyen fülese), hogy nálatok lehet-e ezt 1 csatornás 15000 Hz-es magnetofonminőségű hangról állítani jobb minőségűre a mikrofon-részt?
Még annyit hozzátennék, hogy Win 8.1 van a gépemen.
Üdv,
Pet
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest