- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Utólag beszerelt riasztó van a kocsimban, a két távirányítós kulcsból az egyiket nem találom a másiknak viszont nem működik a távirányító része tehát nem indul az autó, adtak a riasztóhoz egy kis kulcsot amit elforgattam, de nem történt semmi ilyenkor mi van? Zár a immo, nem megy a kocsi pedig a kulcsmásolóhoz el kéne vinnem
KösziJa igen tudom kijön valaki és megcsinlája 20-30 ezerért, de ilyen esetre van a kulcs, már rég lett beszerelve a riasztó, nem tudom milyen típus
-
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Jelenleg is Mazda 6-osom van, most egy 3. Generációst vadászok, azt tudja esetleg valaki, ha egy hete volt a kiszemelt kocsi hivatalos Mazda szervizben állapotfelérésen, mindent rendben találtak, elvileg 104e km van jelenleg az autóban a km óra állást is megerősítették az mennyire megbízható állítás? Német kocsiknál is több helyen tárolja az óraállást, ha valaki nagyon ért hozzá persze vissza lehet mind állítani, de a mazdánál nem tudom, hogyan van ez, végig Magyarországon vezetett szervizkönyves
Köszönöm! -
animatrix11
őstag
Chiptuningot vagy tuningboxot csináltatott már valaki? Melyiket érdemesebb, némely tuningbox megvan 60kbóla chip meg 120k a legolcsóbb az én kocsihoz
-
animatrix11
őstag
Üdv
Szerintetek milyen védelmet tegyek a kocsimba?
Egy 2010es Mazda 6-ról lenne szó megpróbálták zártörővel kinyitni, de beletört a zárba
Viszont nem túl megnyugtató ettől függetlenül, van benne egy bear-lock váltózár, nem tudom hogy rakjak e bele riasztót, mert már az is elrettentő ha ott villog éjjel a led, vagy esetleg egy alap pajzs védelmet ami 123k - viszont ennek a lophatatlanságáról sem vagyok teljesen meggyőzve ráadásul trérellel elvihetek még azzal is
Új hozzászólás Aktív témák
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest