- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
őstag
Mi az osszefugges az autogumik merete es a zajszint kozott?
Keresnek valami halk teligumit de semmi rendszert nem latok a meret es a zajszint kozott. Van hogy ugyanannak a guminak a kisebb merete zajosabb mint a nagyobb, vagy a nagyobb zajosabb mint a kisebb.
Hogy van ez? Plusz ahany gumis oldalt nezek, mindenki mas zajszintet ir ugyanahhoz a gumihoz. Most akkor mi az niggazsag?
Pl. Dunlop WINTER RESPONSE 2 195/65 R15
Gyarto szerint 69 decibeles
Gumipark szerint 67
Marso gumiszerviz szerint 70 decibel
ADAC teszt szerint a cimken 67 decibel van irvaMost akkor melyik az igaz?
-
Yodafon
őstag
válasz
macilaci78 #287241 üzenetére
enyemen kulcs nelkul is rajta marad.
Nem tolteni akarom, csak szinten tartani, hogy ne meruljon csutkara ha 3 hetig nem ulok bele, 2 fokban. -
Yodafon
őstag
Udv
Használ itt valaki napelemes csepptöltőt? Amit bedugok a szivargyújtóba és kiteszem a műszerfalra. Milyen márkát ajánlotok? -
Yodafon
őstag
Hasznal valaki ilyen remote controllert kocsiban? Ez bluetoothos? Mert aliexpressen ahanyszor latom, mindig adnak hozza egy kis receiver-t, de most nem tudom hogy az am csak az autoradio vezerleshez kell vagy egyaltlana csak igy tud kommunikalni vele?
itt pedig a receiveres verzio: -
Yodafon
őstag
válasz
MasterMark #236963 üzenetére
de volt hasznalva. Nem sokat max 40-50kmt. Akkor fekfolyadek csere?
Az ugyis tervben van most.
Amugy nem tudom mennyi ment bele, mikor ontottem tulcsordult es nagy resze inkabb a motorterbe folyt le. -
Yodafon
őstag
Véletlen motorolajjal töltöttem rá a fék olaj tartályba egy pár decit. Lehet valamit kezdeni ezzel? Lesz baja tőle a féknek?
Egybol felitattam egy ronggyal a tartalybol a cuccot. Az eleg lehet? Milyen kart tehet a fekrendszerben? Csak nem fog tole fogni a fek? -
Yodafon
őstag
Hello
Kulfoldrol behozott kocsiknal latom azt a bejegyzest hogy: "Külföldi járműokmány száma: ZBI *****"
Itt a ZBI azt jelenti h lengyelbol lett behozva?
Az egy megye Lengyelorszagban es eleg sok kocsi akkor onnan szarmazik?
Ki akarnam deriteni a kocsi km eloeletet csak nem tudom mi ez a ZBI....
Ami fura meg hoyg ha lengyel az auto akkor a rendszam nem lehet tobb mint ZBI + 5 karakter asszem, es ehhez kepest a JSZP-n ZBI + 9 karakter van feltuntetve az osszes esetben. Miert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest