Új hozzászólás Aktív témák
-
keratom
tag
No itt van végre. Letölthető az 1.1 35 dolcsiért (MUHAHA)
-
keratom
tag
1.02 patch feltelepítése után már próbáltad?
Ez nagyon zsír kis cuccnak néz ki. Kár lenne, ha pont ezzel a zsír kis játékkal nem működne együtt. Egyébként lehet, hogy az 1.02-vel sem műxik, mert ez nagyon új cucc. Lehet, hogy újabb mint a patch, így aztán nem is lehet benne, de azért megpróbálni érdemes hátha. -
keratom
tag
Én is arra gondoltam, hogy procicsere + RAM bővítés oldhatná meg a Lock-on problémámat. 9600XT-ről váltottam 6600GT-re, és korántsem tapasztaltam akkora változást a játékban mint amekkorát a két kártya teljesítménye közötti különbség indokolt volna. Játék közben mérve a GPU hőfokát, azt látom, hogy a játék alig melegíti fel, a játék mégis szaggat, tehát itt nem a videokártya a gyenge pont.
-
keratom
tag
Fel is dobtam gyorsan a gépre. A kinézetében túl sok különbséget nem látok (a lock-on alapból is gyönyörűszép szerintem), de mintha történt volna egy kis grafikai optimalizáció. Igaz még csak a Szu-25-öt próbáltam ki, de a városok fölötti mélyrepüléseknél, mintha nem annyira szaggatna mint előtte. Konkrét FPS értékeket sajna nem tudok, mert ebben nem működik a ctrl+backspace.
-
keratom
tag
Hahó valaki!!!!
Ez a 2cd-s addon, amivel kezdődött ez a tocsik, az megjelent már? Letölthető valahonnan? Vagy melyik oldalon lehet erről egyáltalán többet megtudni?
Kevés játék van amivel éveken át képes vagyok játszani, de a lock-on ezek közé tartozik, hála a nagyon pirx grafikának, meg a pályaszerkesztőnek. Az egy kicsit zavar, hogy sorban veszem a videokártyákat, hogy emberi sebességgel fusson a játék, és még mindig nem az igazi. Sok jármű, repgép a földön+város+alacsony felhőzet=12-16FPS
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest