- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Igen, tudom, de nem akarja kiadni mert még nincs vele kész és azt írta hogy nem is biztos hogy be lesz fejezve mert annyira nem ért a Linuxhoz. Én persze örülnék neki ha kiadná, az én igényeimhez ez a legjobban megfelelő, mert bőrdíszműves mintákat rajzolok, és ami más programban "szenvedés" (pl öltések helyét berajzolni) az itt szó szerint pár kattintás. Most a librecad-et tanulgatom, haladok benne de hát közel sem annyira könnyű benne megoldani a dolgokat mint ebben.
-
oba
addikt
Sziasztok!
Egyszerű 2D-s CAD rajzprogramot keresek linuxra. Windowson a Leathercraft CAD nevű programot használtam eddig de annak sajnos nincs linuxos verziója. Wine-al sem működik. Ez kifejezetten bőrdíszműveseknek készült de amúgy bármi másra is használható egyszerű, letisztult CAD szoftver. Próbáltam az Inkscape-et, FreeCAD-et és a LibreCAD-et de valahogy nem az igazi. Már az gondot okozott hogy mm-ben adott hosszúságú egyenes vonalat rajzoljak velük.
Tudnátok ajánlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest