- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Igen, tudom, de nem akarja kiadni mert még nincs vele kész és azt írta hogy nem is biztos hogy be lesz fejezve mert annyira nem ért a Linuxhoz. Én persze örülnék neki ha kiadná, az én igényeimhez ez a legjobban megfelelő, mert bőrdíszműves mintákat rajzolok, és ami más programban "szenvedés" (pl öltések helyét berajzolni) az itt szó szerint pár kattintás. Most a librecad-et tanulgatom, haladok benne de hát közel sem annyira könnyű benne megoldani a dolgokat mint ebben.
-
oba
addikt
Sziasztok!
Egyszerű 2D-s CAD rajzprogramot keresek linuxra. Windowson a Leathercraft CAD nevű programot használtam eddig de annak sajnos nincs linuxos verziója. Wine-al sem működik. Ez kifejezetten bőrdíszműveseknek készült de amúgy bármi másra is használható egyszerű, letisztult CAD szoftver. Próbáltam az Inkscape-et, FreeCAD-et és a LibreCAD-et de valahogy nem az igazi. Már az gondot okozott hogy mm-ben adott hosszúságú egyenes vonalat rajzoljak velük.
Tudnátok ajánlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged