Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
feregember
üzenetére
köszi, de ez a handbrake kellően érthető, kezelhető felületű. ha gondom lesz vele, akkor megnézem, amit ajánlottál
-
Sanyi.mTs
addikt
milyen ingyenes programot ajánlanátok videók átméretezéséhez?
találtam a gyereknek mese sorozatot, de csak 1080p-be, ami kicsit sok helyet foglal. ebből kellene 480p-s epizódokat csinálni, és az angol hangsávot is el kellene távolítani.kezdő linuxosként jó lenne egy leírás a telepítésről és egy részletesebb a program használatáról.
-
Sanyi.mTs
addikt
Köszi.
Kiírtam pendrive-ra, elkezdtem a lépéseket és a vége előtt elbizonytalanodtam: kiválasztottam az ssd (120GB) meghajtót, majd a rajta lévő összes partíciót.
Két kérdés:
- ugye nem 120GB-s lesz a fájl, hanem csak kb akkora, mint a jelenlegi rendszer, ugye?
- ha minden partíciót lementek, akkor egy másik ssd-re visszaállítva egyből használható lesz a rendszer még akkor is, ha nagyobb lesz az ssd? Tehát visszaállítja a grub-ot és minden rendszer partíciót?+1 bónusz kérdés: mi a különbség a clonezilla és rescuezilla között?
-
Sanyi.mTs
addikt
Nem rég kezdtem ismerkedni a linuxszal (mint xfce) a "játszós" laptopomon (lenovo x200)
Végre sikerült úgy ahogy beállítanom. A rendszerről szeretnék backup mentést, amivel a teljes rendszert vissza lehet állítani (egy esetleges SSD halál után) és ezt a mentést ki lehet másolni külső meghajtóra.
Az alap telepítés után Timeshift-tel csináltam mentést, de nem tudom átmásolni sehova.
Milyen progit ajánlanátok a fenti feladatra? Kérlek a telepítést, leírást szájbarágósan írjátok le, nem megy még annyira ez a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Automata kávégépek
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi