Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Macrodroid
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
feregember
üzenetére
köszi, de ez a handbrake kellően érthető, kezelhető felületű. ha gondom lesz vele, akkor megnézem, amit ajánlottál
-
Sanyi.mTs
addikt
milyen ingyenes programot ajánlanátok videók átméretezéséhez?
találtam a gyereknek mese sorozatot, de csak 1080p-be, ami kicsit sok helyet foglal. ebből kellene 480p-s epizódokat csinálni, és az angol hangsávot is el kellene távolítani.kezdő linuxosként jó lenne egy leírás a telepítésről és egy részletesebb a program használatáról.
-
Sanyi.mTs
addikt
Köszi.
Kiírtam pendrive-ra, elkezdtem a lépéseket és a vége előtt elbizonytalanodtam: kiválasztottam az ssd (120GB) meghajtót, majd a rajta lévő összes partíciót.
Két kérdés:
- ugye nem 120GB-s lesz a fájl, hanem csak kb akkora, mint a jelenlegi rendszer, ugye?
- ha minden partíciót lementek, akkor egy másik ssd-re visszaállítva egyből használható lesz a rendszer még akkor is, ha nagyobb lesz az ssd? Tehát visszaállítja a grub-ot és minden rendszer partíciót?+1 bónusz kérdés: mi a különbség a clonezilla és rescuezilla között?
-
Sanyi.mTs
addikt
Nem rég kezdtem ismerkedni a linuxszal (mint xfce) a "játszós" laptopomon (lenovo x200)
Végre sikerült úgy ahogy beállítanom. A rendszerről szeretnék backup mentést, amivel a teljes rendszert vissza lehet állítani (egy esetleges SSD halál után) és ezt a mentést ki lehet másolni külső meghajtóra.
Az alap telepítés után Timeshift-tel csináltam mentést, de nem tudom átmásolni sehova.
Milyen progit ajánlanátok a fenti feladatra? Kérlek a telepítést, leírást szájbarágósan írjátok le, nem megy még annyira ez a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest