- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A Honor profi iPhone másolásban
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
Hát ezt jól elnéztem akkor :/
Azért szeretném ezt, mert eddig Adobe Premiere Pro-val vágtam, szerettem volna egy ingyenes vagy olcsó alternatívát, amiben pedig egyedül ezt találtam.
Van a Lightworks, ami működik is, de az ingyenes verzióban be van korlátozva pl 720p exportra, ami így kiejti.Tudsz más hasonlót esetleg?
-
Gordiann
őstag
Üdv!
Videó vágásra is szeretném használni a Mint-et (most 18.1 "Serena", Mate verzióval próbálom).
Davinci Resolve 12.5.5 szoftvert szeretném telepíteni, de sajnos terminal a következőt írja, így nem indul el a telepítő:
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing DaVinci Resolve Installation Package...................
Extracting files...
tar: /usr/lib64: Cannot open: No such file or directory
tar: Error is not recoverable: exiting now
./install.sh: line 43: Exit_With_Error: command not found
resolve: no process foundMit kell tenni ilyenkor? Próbáltam utánanézni, de nem sikerült azokkal amit találtam...
?

-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Linux Mint 18.1 Mate és Cinnamon alatt is lagol a gépeim képernyője sajnos.
Egy régi fehér macbook intel X3100 GPU-val, az asztali gépem pedig NVidia GTX 750-nel. Ugyanazt csinálják.
Böngészőben görgetésnél is előjön, meg minden gyors mozgásnál, bárhol is történik. Pl fullscreen videóknál is nagyon zavaró.GTX750-nél Nvidia 375 zárt driverrel használom.
Mivel lehet ezen segíteni?

Szerk: Lag = vízszintes csíkozódás (főleg a képernyő közepe körül)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon