- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
Hát ezt jól elnéztem akkor :/
Azért szeretném ezt, mert eddig Adobe Premiere Pro-val vágtam, szerettem volna egy ingyenes vagy olcsó alternatívát, amiben pedig egyedül ezt találtam.
Van a Lightworks, ami működik is, de az ingyenes verzióban be van korlátozva pl 720p exportra, ami így kiejti.Tudsz más hasonlót esetleg?
-
Gordiann
őstag
Üdv!
Videó vágásra is szeretném használni a Mint-et (most 18.1 "Serena", Mate verzióval próbálom).
Davinci Resolve 12.5.5 szoftvert szeretném telepíteni, de sajnos terminal a következőt írja, így nem indul el a telepítő:
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing DaVinci Resolve Installation Package...................
Extracting files...
tar: /usr/lib64: Cannot open: No such file or directory
tar: Error is not recoverable: exiting now
./install.sh: line 43: Exit_With_Error: command not found
resolve: no process foundMit kell tenni ilyenkor? Próbáltam utánanézni, de nem sikerült azokkal amit találtam...
?
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Linux Mint 18.1 Mate és Cinnamon alatt is lagol a gépeim képernyője sajnos.
Egy régi fehér macbook intel X3100 GPU-val, az asztali gépem pedig NVidia GTX 750-nel. Ugyanazt csinálják.
Böngészőben görgetésnél is előjön, meg minden gyors mozgásnál, bárhol is történik. Pl fullscreen videóknál is nagyon zavaró.GTX750-nél Nvidia 375 zárt driverrel használom.
Mivel lehet ezen segíteni?
Szerk: Lag = vízszintes csíkozódás (főleg a képernyő közepe körül)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest