- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Üdv!
Többek ajánlására win10 helyett felraktam a 19.2es linux mint-et.
Egy dolog zavar kegyetlenül, hogy mindenhez admin jelszót kér. Hol tudom ezt kikapcsolni? Seholse kérjen...
-
Drughi
addikt
Köszi a válaszokat.
Steamen meg szoktam venni a Pro Evolution Soccer aktuális kiadását, de ezzel is van hogy hetekig nem játszok. A többi nem fontos.
Amúgy a gépet netezésre, filmnésre, adattárolás (kép, zene dokumentum) használjuk.
Mondom, egyelőre csak ismerkednénk vele, de egy 50GB körüli partíciót hagyok majd neki, ha gyalulom a gépet.
Pendrive-ra csak ideiglenesen tettem fel, nehogy bekavarjon a windowsnak.Ha az említett torrent kliensek is jól működnek, akkor nem ragaszkodok a utorrenthez, a lényeg, hogy menjen.
Ami még kellhet: iTunes? Outlook(még mindig MS office)?
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Szeretnék belefogni egy kis Linux kalandba és a Mint-re esett a választás.
Pendrive-ra telepítettem (hogy biztosan ne piszkáljon bele a WIN-be) és onnan futtattam az Ubuntut és a Mintet is, végül utóbbi lett a szimpatikusabb.Mivel úgy is gyalulom a gépet később már merevlemezre teszem fel a win 10 után. Egyelőre csak ismerkedés céljából, de ha tudja azt amire használom, akkor lehet, hogy fő rendszernek is beállítom.
Melyik verziót javasoljátok?Lenne pár további kérdésem:
-Steam tudom, hogy van, benne 3 db PC-re megvásárolt játék. Ezeket sehogysem tudom futtatni?
-Rendszerfrissítés. Ugyanúgy megy, mint WIN alatt? Tehát, ha most felteszem a 17.3-at, akkor idővel a 18-ra is frissíteni tudok?
-MS Office hogy muzsikál?
-uTorrent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest