- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Az a 38 fok a CPU hőmérséklet?
Mivel íratod ki?Korábban elementary OS-t használtam és abban volt több panelos kijelzés, viszont azok itt nem működnek.
Kellene egy olyan ami a hálózat sebességét mutatja és ki is írja. Eddig nem találtam jól működő és mutatós darabot.
Plusz még egy CPU terhelés kijelzés is jó lenne %-ban, valamint egy ventilátor fordulat kijelzés. -
llaszlo
veterán
Hali
Sarah van fent.
Az a helyzet, hogy a videónézésnél ha mozog a kép háttere oldalra, akkor mintha 3-4 darabra lenne vágva elcsúsznak az egyes részek. VLC-vel és gnome mplayerrel is.
Korábban elementary os volt fent és ott csináltam valamit amivel ez megoldódott. Viszont most sehol sem találom, hogy mi volt rá a megoldás.
Ebben kérnék segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest