- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
válasz
viralmind #1302 üzenetére
ja azt kihagytam, hogy ezen a laptopon csak ez a rendszer lesz fent, szóval windowsnak nem kell látnia semmit, egy külső vinyóra rá tudom rakni a dolgokat és onnan felmásolni esetleg a windowsos gépre. Én úgy gondoltam, hogy a home partícíó lenne maga data, szóval oda mindent feldobnék, nem jó ötlet?
-
Lathronos
őstag
válasz
viralmind #1288 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok vak, de nem látom, hogy írta volna miszerint virtualboxban próbálta a LIVE rendszert.
Ja látom, a LIVE-ot is ide soroltad. Hát próba cseresznye, meg kell próbálkozni akkor rögtön a telepítő futtatásával. Persze előtte mentsd az adataidat című közhely szerint kell eljárni. De véleményem szerint ha már a LIVE sem kezeli rendesen a VGA-t, ott gond van és a telepített rendszer sem fog másképp futni.
-
Viktoár
addikt
válasz
viralmind #1250 üzenetére
Valami függőségi hibát írt ki a telepítés végén.
Ez a linux-os ismerkedés nem indul túl jól,szerintem mára abbahagyom a próbálkozást.
Közben még tesztelgettem hogy mi mennyire használja a cpu-t és valami nagy baj lehet.
Elindítom a Htop-ot,nincs is probléma mindössze pár százalékos a cpu használat.Megfogom a terminál ablakot és ide-oda mozgatom már felugrik ~50%-ra mindkét mag kihasználtsága.Ilyenkor a cinnamon -- replace eszi a procit borzalmasan.
Azért ennyire nem gagyi a gép hogy egy ablak mozgatástól így kifeküdjön a cpu.Eddig csak MINTeket próbáltam,lehet hogy valami nem smakkol a géphez. Melyik disztrót nézzem még meg ami ilyen fajinul néz ki? (Persze ha működik rendesen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged