- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Sajnos ez a Chrome-os jelszóbekérés kicsit idegesítő, főleg a nehézkes inaktiválása miatt.
Sokan úgy oldják meg, hogy üresen hagyják és úgy nyomnak Enter-t, KDE Mint-em én is kínlódtam vele, pedig nem Chrome-ot használok, de x-edik bottnál megunta és azóta nem kér jelszót.A linuxmint.hu-n ezt írják, hátha bejön neked is:
Én is küzdöttem ezzel nekem ami bejött az a "seahorse" -al sikerült!
Telepítsd vissza, sudo apt-get install seahorse , majd felhasználó alatt indítsd.
(Kellékek > Jelaszavak és kulcsok)Jobb oldalt listában lessz egy olyan hogy jelszavak, és "Bejelentk..." arra jobb klik, jelszó módosítása.
Megadod a régi jelszavad, majd üresen hagyva az újat. Üres jelszót nem fog bekérni. :-)Itt is egy lehetséges megoldás.
Azt írják, hogy a gnome-keyring beépül több helyre is, e azért egy
sudo apt purge gnome-keyring seahorseparancsot kipróbálhatnál terminalból kiadva, ha a fentiek nem jöttek be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon