- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Izgalmas, a linken írt első parancsot beírtam, majd a kérdésre igent mondtam. Azóta dolgozik a gép, csak sok y-t látok egymás alatt. Közben kiírta egy kis ablak jobb fent, hogy kevés a felhasználható hely, 675MB. (ugyebár több mint 3GB volt szabad eddig) és lassan már negyed órája ez van.
-
Foose
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Íme az eredménye a három parancsnak... [kép] Az autoremove-ot néha szoktam használni. Nekem csak azért kell home,hogy ha rendszer cserélek,vagy akármi más is történjen,megmaradjon a letöltött cucc. (képek,ilyesmik) Viszont magam sem tudom,hogy a fenébe fogyott el majdnem a 15GB. De hát mégiscsak. Az a baj,hogy a megmenteni óhajtott 40GB-nyi letöltést nem tudom most sehova menteni,de azt a közel 300 GB-ot jó lenne pucolni hogy tiszta legyen,és csatolni úgy hogy a rendszerhez tartozzon,még ha le is mondok a home-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Parkside szerszám kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- YouTube
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon