Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
igen kint van az e , meg c és enter- az e-t töbször próbáltam, nem ment , megpróbáltam a c-t is az sem csak az enter -tovább lépett , 3x próbáltam újra inditással
köszönöm a segítséget , egyenlőre így marad - együtt lehet élni vele - volt olyan telepítés amikor a grubot nem tudta betölteni , nem tudom már melyik distro volt, próbáltam ubuntu- 16.04 , ubuntu mate 16.04, mint 17.3 mate, 18 mate , 18 cinnamont - most vissza tettem a ubuntu mate 16.04-et talán még ezzel a legjobb

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon