- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha belegondolunk, akkor dual-boot esetén egy friss Windows telepítés alapból elcseszi a Grub-ot, ahogyan fordítva a WBM-et is lecseréli a Linux. Mivel ez a build upgrade is egy ehhez hasonló nagyobb volumenű dolog, így nem meglepő. Én is csináltam ilyen nagyobb frissítést, de ott az EasyBCD-nek hála nem volt ilyen problémám. És mivel én meg a Grub-ot nem komálom, nekem az előbbi megoldás szimpibb.
Külső SSD-n Grub van, ott szaporítva is van több Linux, de majd testre kell szabnom, mert a default listája elég keszekusza 3-4 db OS esetében. Na meg lehet inkább GPT-re kellett volna csinálnom, mert az MBR csak 4 db elsődleges partíciót engedélyez...akartam létrehozni kiterjesztettet is, hátha arra is telepíthető a rendszer, de azt már nem engedte a GParted.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest