- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Motorola is Air mobillal készül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #10976 üzenetére
Igen, nálad ezért nem tört el, mert Compiz fut kompozitorként, míg az Xfce saját kompozitora tört most el az új Mesa miatt. Egyébként érdekes, mert Arch fórumon nem látom a problémát, szóval arra gyanakszok, hogy a mintes Xfce-s csomagok régebbiek, erre jött egy friss Mesa, és a kettő összeakadt.
De sajnos ma már nem csak a Mint ilyen, minden OS-en eltörhet bármi update-kor. A modern rendszerek annyira komplexek, hogy végtelen lehetőség van arra, hogy valami valamivel összeakadjon, eltörjön.
Archon most nálam nemrég egy kisebb kellemetlenség akadt csak, hirtelen működésképtelen lett az összes keepass-os csomag, és csak keresőzéssel derítettem ki, hogy valamelyik marharépa különszedte a Pythontól a pythonos crypto csomagokat, csak fel kellett őket tenni kézzel, mert az új függőségek nem jelentek meg a régi csomagok frissítésekor. Apró dolog, 2 perc alatt megoldottam, de aki mondjuk kezdő, lehet bepánikol ilyenkor, hogy jajj, mihez kezdjen, összeesküdött ellene a CIA meg az NSA. Mondjuk az Arch hírekhez kiírhatták volna egy 3 soros hírben, a műkörme senkinek nem tört volna le tőle, azért van a főoldalon a hírek szekció, hogy lehozzák az ilyeneket.
De a Mint főoldalán sem látok hírt erről az Xfce-s gikszerről. Tehát nem is az, hogy valami eltörik, mert csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, hanem nem tájékoztatják róla a felhasználókat, a linuxosoknak inkább ezzel nemtörődömségével kéne valamit kezdeni.
-
Cyrin
addikt
válasz
ubyegon2 #10976 üzenetére
én kb 5 éve használom ezen a gépen az XFCE-t, és még soha nem történt ilyen. Az otthoni egyik gépen meg már lejárt 17-es cinnamon van, ott is ok minden. Kéne frissíteni, csak nem jutok oda, a bnőm is inkább a telefonját pöttyögteti egész este, ahelyett hogy leszedné az adatait róla. Na az tele van rakva, de pl az ÁNYK azon megy csak, az új java büdös neki, meg a minecraftnak is ugyanez az új java undora van.
Nem témáztam a cégest, nekem jó az alap XFCE munkára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Diablo IV
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Mikrotik routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest