Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
Hú, de félre írtam, illetve megzavart a mintinstall/szoftverközpont.
Tehát: van amintupdate, ami szép, szeretjük, mert működik.
Van amintinstall, ahonnan semmit sem szoktam telepíteni. (Az Ubuntus változatát ennek utáltam, folyamatosan crashelt, így hanyagoltam.)
Az autofrissítést nem tudom miért írtam, nem arra gondoltam.
A Synaptic Package Manager pedig csak egy frontend, olyan mint az octopi Manjaro alatt. Valahogy sosem éreztem szükségét ilyen használatának Ubuntu*-n, mert az apt-get nagyon beszédes és segítőkész, valahogy pacman alatt már ezt nem éreztem. (pacman -Syyuvsapt update && apt upgrade)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon