Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aztán valamiért szépen kikopott a dolog. Pedig ha tényleg csak ennyi lenne a megosztás, tuti működne már neki is. Sajna ez nem csak a Mint-re igaz....
Arra nem igaz szerintem, nem kikopott, csak a Tulajdonságokba került át, mit a képen is látható. Nem használok samba-t, most is csak azért vauzok bele, hogy ne maradjon senki tévhitbe!

Ha nem ismered az adott DE-t, inkább ne írj ilyeneket, amit még én is megtaláltam 2 sec alatt egy számomra is új rendszeren, hálózatot soha nem használóként! Hatalmas köszönet!
Linux Mint Cinnamon 19.1
-
Necronom
senior tag
Mivel mar Androidoztam, igy annyi tudok, hogy Samba

A pogramtelepitoben rakerestem hogy Samba, majd feltelepitettem, meg is jelent a jobb egergombra, hogy megosztas, majd egy csikban irta, hogy szukseges hozza valami, SMB/Cif - gondolom a winfosnak, kerdezte, hogy telepitse, mondtam igen, igy elkezte telepiteni
Majd irja, hogy rendszer ujrainditas utan lesz teljes a folyamat, megtettem csak nincs rendszer, viszont sok sok sok szamomra tokeletesen erthetetlen, tobboldalas karakterfolyam es annyi
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon