- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
scabiosa82 #10247 üzenetére
Nem kötekedni akartam. Csak az elején te magad az ingyenes játékokat hoztad fel összehasonlítási alapnak, aztán kiderült, hogy Windows alatt másképp értelmezed az ingyenes fogalmát.
Egyébként Linuxra sem bonyolultabb feltenni a dolgokat, kivéve, ha forrásból fordítod. De utóbbi Win-en is ugyanannyira macerás. Részemről ennyi.
Szerk.: Valamikor a playdeb ilyen gyűjtőhely volt (valóban ingyenes játékokhoz), de szerintem a támogatások elmaradása miatt szűnt meg. Most valami orosz oldal jön be, amit gyorsan be is zártam. -
Cucuska2
addikt
válasz
scabiosa82 #10247 üzenetére
De hát a Steam egy olyan tároló, ahol játékok vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest