Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, ez nagyon szimpi kis Tips & Tricks Guide!
Már egy csomó dolgot láttam benne, ami anno jól jött volna. Ezt végig olvasgatom majd, kiindulásnak egész jó.Az Linux közösség szerintem amúgy azért kicsi a WIN közösséghez képest, mert a kezdők támogatása szinte nulla. A haladó kezdők már goglizva sok mindent találnak, amire szükségük van, de erre a szintre sokan már el sem jutnak, mert feladják. Egy ilyen fórumra is rá kell találni és akkor is rengeteg utána olvasásra van szükség. Ha valaki úgy kezdi, hogy az egyik disztró oldaláról indul ki, annak semmi esélye.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már egy csomó dolgot láttam benne, ami anno jól jött volna. Ezt végig olvasgatom majd, kiindulásnak egész jó.
Rowon