- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Igen, jelenleg ez a helyzet.
Illetve nem tudom bootnál a GUI betöltése pontosan mennyi idő (és HDD-aktivitás), de gyanúsan keveset dolgozik a gép, lehet hogy máshol elakad.Safe módban sikerült rendszergazdai terminált elérnem.
Ez után mit kellene tennem pontosan ?Nem vagyok biztos benne, de szerintem nyílttal működött a gép, ismerve a telepítő kolléga "hozzáállását".
Ha meg úgyis reinstall kell (amit persze a legjobb lenne elkerülni ! ), akkor pedig nekem kell feltelepíteni mindent, és az Ati VGA-t is beüzemelni ebbe a kétmonitoros üzemmódba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon