Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék Acestreameket nézni a mint alatt.
18.2 Cinnamont használok.
Próbáltam az acestream saját oldalán nézni, de ott csak 13-as ubuntuig van támogatás.Aztán utána olvasgattam, és láttam egy Kodis megoldást, de az se működött. Ott a P2P add-ont próbáltam, de nem működő képes, mert nem is veszi észre a Kodi a telepítés után. Fórumokon utána olvastam és másnak se működött még tavaly se. Aztán olvastam egy másik addon-ról, de ott a repo nem elérhető már egy jó ideje. Így hagytam a Kodit.
Utána próbáltam keresni olyan lejátszót ami alapból támogatja az Acestreamet. Találtam egy Sodaplayer nevű programot, ami csak windowsra és OsX-re van.
Tudom hogy van a wine, de ahogy olvasgattam nem nagyon működik, de én még nem próbáltam.Szóval a kérdés. Ismer valaki egy lejátszót, vagy módszert az Acestreamekre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Energiaital topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC játékok egyben
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon