Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #7734 üzenetére
Én elegendőnek tartottam annak idején a Fedora7-et, akkor még az Ubuntuval sok bugzás volt, igazából nagyon sok terjesztést kipróbáltam, és hát a hardverhez kellett megtalálnom a megfelelőt - Acer Aspire 3103 nLm azért akkorbian nem volt egyeszű eset, amd kiveókártya...)
Aztán Mandriva 2007/2008 szolgált utána. Szinte minden működött ott is elsőre. (na jó, az rt2500 alapú pcmci wifi kártya épp nem, de bug report után tán' 2 hérte javították... khm... csak megjegyezném, hogy egyetlen bug-reportra nem reagált a naaaagynevű redmondi cég, pedig vállalati környezetből küldtem... és hát volt pár... na mindegy, hagyjuk... broáf)@(#7733) fogtunder
iszonyatos, hogy milyen felhasználói élménye van, komolyan kevesebb törődést igényelt a kényelmesen használható rendszer összekalapálása, mint Windows vagy OS/X alatt, pedig van már rutinom mindkettővel.Asszem' a kutya itten el van ásva.
(Mondom úgy, hogy napi 8 órán keresztül W környezetben dolgozom felhasználóként, és bíz' tudnám tépni, a hajamat, ha lenne... w7 explorer keresőmotor... office 2013 hülyeségek... és biztostuti, hogy csak én kapok agybajt, mert minden apróságba belefutok. Azán hazaérek és más rendszer fogad - ez sem tökéletes, de mégis más a hangulata.)szerk.: a w témára még csak annyi, hogy legalább konzekvensen működne nem úgy... de nem konzekvens a működése pl. az ofisz csomagnak... kollégáim azt hiszik, hogy én csinálom a bágokat, amikor megmutatom nekik. Pedig csak felhasználó vagyok mindkét rendszer esetén, nem értek egyikhez sem)
Csak felhasználó vagyok, semmi több (igaz, w7 alatt is cmd-ben keresek a remek keresőmotor miatt, qgrep segítségével)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest