Hirdetés
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
King Unique #7723 üzenetére
Igen, a telepítőt a LiLi-vel töltöttem le, ott pedig csak azt a verziót láttam a listában.
Sok minden bekavarhatott. Lehet, hogy az is közrejátszott, hogy perzisztens telepítőt hoztam létre.
A 18.1-et pedig a hivatalos oldalról közvetlenül töltöttem le, Rufus segítségével tettem pendrive-ra.Ezt csak a gyakorlás miatt tettem fel másodlagos rendszernek, nem fogok telepíteni rá, így elég a 8 GB.
Először készítettem hozzá egy 2 GB-os swap particiót, így a rendszernek maradt 6 GB.
Telepítés után felmentek a frissítések és elfogyott a 6 GB, így a következő újraindításnál nem is engedett bejelentkezni. Hivatkozott is arra, hogy nincs szabad hely.
Ezután újratelepítettem swap partició nélkül, most hogy minden kész van még maradt 1,6 GB.
Az EXT 3-at meg a telepítési leírások miatt választottam, gondolom régiek azok a leírások.
Gondolkoztam rajta, hogy felteszem Ext4-re, de nem voltam benne biztos, hogy képes e róla futni a rendszer.
Arra már nem volt eszem, hogy ennek utána nézzek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest