- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Értelek, ezek szerint telepítés során rányomtál a lemez titkosítására. Soha nem használtam még én sem LVM-et, egy lemezen neked sincs rá szükséged, meg lehet csinálni azon is, de a jelenlegi ismereteid ezt szerintem akadályozzák eléggé!
Jobban járnál, ha újra telepítenéd a Mint-et és a megszokott Linuxos ext4 fájlrendszert használnád, a rendszernek adsz mondjuk 20 GB-ot elsődleges partícióval, a többit meg logikai partíción már annyi felé osztod, amennyi partíciót szeretnél, elnevezgeted őket. Itt nincs C meg D meghajtó.
Az alapokat ezért erősen ajánlott elolvasni, a Téma összefoglaló jó lenne kezdetnek, elég sok linkelt leírás van benne a telepítés menetéről. Amíg ezen nem rágod át magad, addig igazán még segíteni sem tud senki, max ilyen szinten, hogy Itt nincs C meg D meghajtó. Kis időt rá kell áldoznod erre!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon