- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Előlapi kamera szellemképes
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #4942 üzenetére
Mostmár nekem is leesett, hogy nem negatív kritika jellegű hozzászólás, csak én értelmeztem félre reggel félkómásan mikor még szinte fel sem ébredtem.
Tény és való a Cinnamon a grafikus környezetek Rubint Rékája, ami alaposan megdolgoztatja a CPU-t és RAM-ot.
Ezért is készítek ma vagy holnap egy Openboxos 32 bites változatot, amolyan Linux Mint chrunchbang ++ féleséget. Mielőtt megkérdezné valaki mi értelme, hisz ott a BunsenLabs vagy a chrunchbang++: egy Mint user ragaszkodik a Minthez és mást nem hajlandó használni, azért. Mindenkinek van jól bevált disztribúciója ami a szívéhez nő és nem akar megválni tőle. Ez alól a Mint közösség tagjai sem kivételek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest