Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A semminél az is több, ha youtube videot tudok nézni... :-)
Ami fura, hogy nekem nincs xorg.conf fájlom. A másik fájl, amit az előzőben írtak meg inteles conf fájl volt, úgyhogy az természetes, hogy nincsen. Létrehoztam egyet az előző fix-hez, de nem vagyok benne biztos, hogy betölti a rendszer indításnál. Mindegy, azért megpróbálom, hátha valami csoda folytán mégis működik ez a zárt driveres fix.
Szvsz. valami nincs rendben ezzel a KDE-s telepítéssel. Elvesztek az előző xorg.conf beállítások a fájlból. Olyan mintha újraindításnál mindig törölné a beállításokat. Újra fogom rakni az egészet, de most már inkább kipróbálok másik disztrót, aztán visszatérek Mint-re pár hét múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest