- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A semminél az is több, ha youtube videot tudok nézni... :-)
Ami fura, hogy nekem nincs xorg.conf fájlom. A másik fájl, amit az előzőben írtak meg inteles conf fájl volt, úgyhogy az természetes, hogy nincsen. Létrehoztam egyet az előző fix-hez, de nem vagyok benne biztos, hogy betölti a rendszer indításnál. Mindegy, azért megpróbálom, hátha valami csoda folytán mégis működik ez a zárt driveres fix.
Szvsz. valami nincs rendben ezzel a KDE-s telepítéssel. Elvesztek az előző xorg.conf beállítások a fájlból. Olyan mintha újraindításnál mindig törölné a beállításokat. Újra fogom rakni az egészet, de most már inkább kipróbálok másik disztrót, aztán visszatérek Mint-re pár hét múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest