- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A semminél az is több, ha youtube videot tudok nézni... :-)
Ami fura, hogy nekem nincs xorg.conf fájlom. A másik fájl, amit az előzőben írtak meg inteles conf fájl volt, úgyhogy az természetes, hogy nincsen. Létrehoztam egyet az előző fix-hez, de nem vagyok benne biztos, hogy betölti a rendszer indításnál. Mindegy, azért megpróbálom, hátha valami csoda folytán mégis működik ez a zárt driveres fix.
Szvsz. valami nincs rendben ezzel a KDE-s telepítéssel. Elvesztek az előző xorg.conf beállítások a fájlból. Olyan mintha újraindításnál mindig törölné a beállításokat. Újra fogom rakni az egészet, de most már inkább kipróbálok másik disztrót, aztán visszatérek Mint-re pár hét múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon