-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes, hogy frissült a kernel, többen arról számoltak be, hogy nekik nem frissült az ajánlott verzióra, ha jól emlékszem, én is külön telepítettem, bár ez a frissítés folyamatosan ment romeoról május óta. Cinnamon egyébként, de holnap kipróbálom az általad linkelt módszert az XFCE verzión is külön disztró.
Felraktam a 17.2 Cinnamont is külön partícióra, olyan, mint egy fruska, az agyontelepített-frissített 17-hez képest, ami meg a jól ismert bevált barátnőt képviseli. Sok szempontból a Jessie veri őket, de ma vettem észre, hogy a processzor hűtését a Mint jobban kezeli, Debianon 35 fokos volt napközben a proci, régi Minten meg ez van most:
kicsit ugrálnak az értékek és nem is mind valós idejű, de 15 fok alatt vannak
Ha tapasztalsz valami +/- változást, oszd meg te is velünk!
Gondolom a KDE még nem plasma5-ös. Ezt sokan nem is bánják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest