Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Érdekes, ehhez képest én simán felpakoltam LMDE-re az Ubuntu Tweak-et.
Az pedig ugye Ubuntu PPA tárolókban található csomag, aminek telepítéséhez fel kell venni az Ubuntu tárolókat, hogy a függőségeit onnan telepíteni tudja. Szerintem inkább úgy értették, hogy nem minden Ubuntu csomag kompatibilis az LMDE-vel. Persze nagyon ne kevergessük a rendszert más csomagokkal, mert előbb-utóbb problémát okozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az pedig ugye Ubuntu PPA tárolókban található csomag, aminek telepítéséhez fel kell venni az Ubuntu tárolókat, hogy a függőségeit onnan telepíteni tudja. Szerintem inkább úgy értették, hogy nem minden Ubuntu csomag kompatibilis az LMDE-vel. Persze nagyon ne kevergessük a rendszert más csomagokkal, mert előbb-utóbb problémát okozhat.
Rowon