Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frawly
üzenetére
Hasonlóba belefutottam a saját hülyeségem miatt. Az első notiját úgy adtam oda neki, hogy az AUR frissítéseket nem figyeltettem. Gondolván ha frissít ne bajlódjon az AUR-os folyamattal. Aztán volt egy csomag ami függőségként kellett egy progihoz. Viszont nem tudott az AUR-ból frissülni így az alternatívája jött volna a hivatalos szálon. Az meg tört volna mindent. Jött is a screenshot, hogy valami nem oké.
Aztán saját kútfőből neki álltam leszedni előbb azt az AUR-os csomagot. Majd lefrissíteni a rendszert és utána vissza az AUR-os csomag. Rendben lett minden, AUR frissítés figyelés visszakapcsolva, azóta megy minden frissítés rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon