Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok, szeretném feltelepiteni a linux mintet a laptopomra Windows 10 Home mellé.
Egy Asus FX504ről van szó, a legfrissebb linux mintet szedtem le. A gondom, hogy amikor csak pendriveról bebootolom (tehát még nem telepitettem fel) a touchpad nem működik egyáltalán, sem a gombok, sem a mutatót nem tudom mozgatni. Ugyanez a verzió, ugyanerről a pendriveról egy Dell E6430on meg hibátlanul megy.
A beállitásokban be van kapcsolva az érintőpárna, és próbáltam utána nézni a google-n, de őszintén bevallom, full nem értek semmit, még csak most kezdenék ismerkedni a linuxxal. Elvileg Synaptic touchpad van benne, nem tudom ez számít-e.
Szóva tldr: egy asus fx504-en Linux Mint alatt nem megy a touchpad, mit csináljak vele? (azonkivul h használjak egeret)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon