Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
CsengődiGeri
üzenetére
Ez windows-os kép? (H: ?)
A WINE nem egyenlő a natív linux alkalmazással, hanem, hogy egy tényleg windows-os programot a WINE környezetben telepítesz, majd futtatsz. Ergo ugyanaz a natív windows-os telepítő kell hozzá, mint amit Win alatt is használnál.
Amúgy szerintem ilyen torrentes izéval nem fog menni, kb. mindenhol azt olvasom, hogy módosított wine kell hozzá, egy patch-et kell beletenni a forrásba, és úgy fordítani.
Aztán talán megy, talán nem, de ha mégis elindul, akkor vagy nem lesz hang, vagy összeomlik a játék, vagy csak simán katasztrofális teljesítménnyel megy. Mindenesetre abban van egyetértés, hogy ha működik is, érdemes mindent low-ra állítani benne.
WineHQ-n nézz körül, de máshol is rengeteg infó van, hogy hogyan lehet életet lehelni bele Mint alatt. Én nem szoktam játszani, így nem tudok érdemben hozzászólni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon