Hirdetés
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
újra itt vagyok, egyelőre nem telepítettem még az xfce változatot, mert szeretnék mindent körbejárni hogy minden működik-e amit majd szeretnék.
Szóval most egy "Hama urage exodus macro" billentyűzetet használok annak is az oldalsó makrógombjait elég gyakran. Ehhez ugye külön driver kellett. Nézegettem a Hama oldalán de ott csak windows driverek vannak letölthetőek.
Google semmi értelmes találatot nem dobott linux driverre.
A kérdés hogy ez hogy működik, fel tudom valahogy telepíteni a wines drivert, vagy van valami külön linuxos driver hely amit nem ismerek és esetleg ott már valaki írt ehhez a billhez drivert? Nyilván a betűk-számok része így is működne, de én pont a markobillentyűk miatt vettem ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- általános iskolai rendszergazda
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon