Aktív témák
-
djyangce
tag
Nezd meg a <a href=''http://distrowatch.linuxforum.hu''>distrowatch</a>-ot. szerintem ma már olyan sok disztrib van hogy felesleges sajátot összállítani (ha csak nem az a célod, hogy egy ilyet összeállíts). Amúgy valószínűleg ezen kívül is léteznek minimális disztirbek (muLinux, a TLDP, Coyote illetve más egy-két lemezes változatok).
Yangce -
zrubi
senior tag
Nem feltétlenül kell ehhez saját disztribúció. Ott van pl a Debian. Ez nagyon jól méretezhatő. Én már raktam fel 70Mb-os vinyóra is X-szel együtt.
De a tűzfalamon pl 120Mb-ot foglal, man és doksikkal együtt.
Aztán ha jobban testre akarod szabni, akkor ott a Gento (nem biztos, hogy így kell írni...) Az forrásból ''települ'', így aztán azt raksz össze belőle, amit csak akarsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest