- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
I02S3F #78438 üzenetére
Tudom.
Én mondjuk szürke módszerrel oldottam meg. Pár éve egy szerver Dell gépet vásároltam amin volt w7 pro COA matrica, telepítettem W7 1x majd matrica serial al telefonon aktiváltam rendszert és frissitettem W10 pro (2-3 éve). Liszenszt örökölte W10 ami hozzákapcsolódott MS fiókhoz, azóta ha telepítés után adott MS fiókkal lépek be akkor digitális licenc el aktiválja a rendszert. -
MadMancs
veterán
válasz
ubyegon2 #78203 üzenetére
Köszi hogy segíteni próbálsz. Igen ezt raktam fel most. De valtozatlan. Teszt oldalt mindig sikeresen kinyomtatja, viszont ha máshonnan akarok nyomtatni akkor egy pillanatra megjelenik ez, miközben nyomtató állapot ledje villog párat és abbamararad. Nyomtatóknál meg azt írja Processing - printer ready - majd üresjárat.
-
MadMancs
veterán
Sziasztok. Próbálgatom sorban disztribúciókat.
Nem tudom még véglegesen melyiknél maradok. De 1 problémám lenne mindegyikkel. Adott 1 Samsung Xpress M2026W Lézernyomtató. Na ezt egyik se szereti. Eddig mindig sikerült életre kelteni, teszt oldal ok, 1 oldal (akárhonnan) ok, majd elkezdi azt hogy vagy nem csinál semmit, vagy kiköpi ezt. Nagy ritka amikor kinyomtatja amit szeretnék. BlackPanther OS és Kubuntu 20.04.
Canon tintasugarassal nincs baj csak lézert nem szereti Linux. Van ötlete valakinek ez miért lehet? -
MadMancs
veterán
Az úgy érdekes.
Az általam felsorolt mappákat helyileg létre se hozza win 10, ha email címmel jelentkezel be fiókodba. Pontosabban létrehozza (asztal kivételével), de felhő az alapértelmezett. Én pont fordítva küzdöttem vele, helyileg akartam tárolni, mindenáron felhőbe mentett. -
MadMancs
veterán
válasz
I02S3F #78056 üzenetére
Szia.
Igen legújabb ami honlapon elérhető, illetve frissült is azóta. 18.2 Renegade.
.
Többféle fél leírást találtam. Smb drake ben beállítottam mindent, de TV csak Connection Refused üzenetet ad. NFS nem tudom merre induljak neki.
Igazából alap probléma már megoldódott Kodi Library upnp vel. De azért érdekelne a megoldás. -
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Kicsi help.
Meguntam win hülyeségeit, ezért úgy döntöttem Linux felé fordulok Egy régi kedvenc blackpanther OS lett a kiválasztott. Minden működik szépen, kivéve egy dolgot. SMB vagy NFS. Mindkettő megfelelne de egyiket se tudom életre kelteni. A kliens eszköz Kodi lenne egy android TV-n.
Előre is köszönöm ha van ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest