- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok és kérdésem lenne Ubuntu 10.4-el kapcsolatban.
Szóval a telepítésnél az egyik meghajtóra, egy adott mappába települt, mert nem akartam a teljes meghajtót "neki" adni. Szépen működik, bootolásnál felkínálja a választást a Win és az Ubi között.
-Hogyan tudom szabályszerűen uninstalálni? (Inkább újra telepíteném, és a teljes 40 Gb-os meghajtót erre szánnám)Köszönöm előre is ha válaszoltok!
Üdv B
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
1Gb ram, ati X200 video, 1,6 celeron 1 magos procis notira kellene valami oprendszer.Ubuntu 13.10-et használtam, de eléggé erőforrás igényes ehhez a géphez.... Esetleg mit javasolnátok ami nem annyira hardverigényes egy ilyen konfigra? (csak netezés, film, és office lenne)
(Full amatőrként telepíteném, nincs Linux tudásom...)
Az ubuntu egyéb verziói (http://ubuntu.hu/letoltes/tovabb )esetleg jobbak lehetnének a fenti szempontból?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Eddig csak Windows felhasználó voltam, de kaptam egy régi core2 konfigot 4 GB ddr2-vel. Ezt szeretném hdmi-vel a TV-re kötni, ezzel "felokosítva" azt. Valamilyen linuxot tennék rá, alapjában véve csak böngésző, netflix futna. Melyik a leg felhasználó barátabb Linux variáció, amit Windowshoz szokott családtagok is használni tudnak? Ubuntu, Mint, vagy más? Fontos lenne, hogy egy pendrájvról egyszerűen telepíthető legyen. -
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Lili programmal letöltöttem egy 17.2 cinamon mint. 32 Gb-os pendrájvra telepítve Lili-vel . E5200 duál core Pentium gép. Biosban a pendrájv elsődleges bootnak beállítva. Gép restart, de bal felső sarokban "missing operating System. Operating System nőt found" felirat. Enter nyomásának hdd-ről kezdi betölteni a windowst... Mit tehetnék még?
-
Bertiee
senior tag
-
Bertiee
senior tag
válasz CPT.Pirk #70676 üzenetére
Lehet a tv menüben állítani, de akkor a tv nézésnél lesz ugyanez. Váltogatni kell a tv menüben az "eredeti" és a "levágás nélküli" között. Az utóbbi állás ad linux alatt full kitöltött képernyőt, viszont tv esetén hiányoznak a szélek. A "eredeti" beállításnál fordítva...
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! A korábban linux telepítőnek felhasznált 32Gb-os pendrájvot hogyan kellene formázni? Próbáltam ubuntu alól, de nem hajlandó, a windows mindösszesen 2,4 Mb-nak látja, ha formázná ennyi lenne a szabad terület... ( gyerekem iskolai pendrájvját kértem kölcsön, most szüksége lenne rá. )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest