- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
Atapi: a GUI alapján az sem egyértelmű számomra hogy a pipa az tiltás vagy engedélyezés amúgy, pedig közel sem először látok linuxot, csak azért írtam ide, mert win alatt pl folyton piszkál hogy mit engedélyezek és mit nem (utoljára ott CIS ment). Most a progin experten van, a config pedig desktopon, remélem nem húzzák meg a gépet
A mezei userekkel pedig nekem is meggyűlik a bajom néha itthonVladi: Köszi, de fent van a csomag (legfrisebb), a tűzfalat megtaláltam azért, csak a pro linux topicba nem volt képem írni
-
@tco@
aktív tag
Azt tudom hogy iptables fut, csak nem fejeztem ki túl jól magam
Akkor alapból be van lőve annyira, hogy védelmet nyújtson számomra? Vírusok ki- és -bemenő forgalmától annyira nem félek (lévén Linux topicban vagyunk), de win alatt már támadott meg valaki, és a sorozatos trojanozás után format volt persze...szóval a default settings alapján nem köphetnek a gépembe? Nem igen vagyunk jártas a Linux tűzfaak terén...
-
@tco@
aktív tag
Hali,
feltettem a Fedora 14-et, már csak azt lenne jó tudni, hogy az alap tűzfal (névjegy alapján : system-config-firewall 1.2.27) gyárilag be van lőve valamilyen szintre, vagy nyúljak bele? Mert win alatt ugye minden tűzfal rendelkezik némi alap beállítással, de itt nem jöttem még rá, és a biztonsági kérdések nagyon tudnak ám zavarni...
Azt pedig csak remélni tudom, hogy autostart is van, mert a panelen nincs kis tűzfal ikon...Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest