- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
@tco@
aktív tag
Atapi: a GUI alapján az sem egyértelmű számomra hogy a pipa az tiltás vagy engedélyezés amúgy, pedig közel sem először látok linuxot, csak azért írtam ide, mert win alatt pl folyton piszkál hogy mit engedélyezek és mit nem (utoljára ott CIS ment). Most a progin experten van, a config pedig desktopon, remélem nem húzzák meg a gépet
A mezei userekkel pedig nekem is meggyűlik a bajom néha itthonVladi: Köszi, de fent van a csomag (legfrisebb), a tűzfalat megtaláltam azért, csak a pro linux topicba nem volt képem írni
-
@tco@
aktív tag
Azt tudom hogy iptables fut, csak nem fejeztem ki túl jól magam
Akkor alapból be van lőve annyira, hogy védelmet nyújtson számomra? Vírusok ki- és -bemenő forgalmától annyira nem félek (lévén Linux topicban vagyunk), de win alatt már támadott meg valaki, és a sorozatos trojanozás után format volt persze...szóval a default settings alapján nem köphetnek a gépembe? Nem igen vagyunk jártas a Linux tűzfaak terén...
-
@tco@
aktív tag
Hali,
feltettem a Fedora 14-et, már csak azt lenne jó tudni, hogy az alap tűzfal (névjegy alapján : system-config-firewall 1.2.27) gyárilag be van lőve valamilyen szintre, vagy nyúljak bele? Mert win alatt ugye minden tűzfal rendelkezik némi alap beállítással, de itt nem jöttem még rá, és a biztonsági kérdések nagyon tudnak ám zavarni...
Azt pedig csak remélni tudom, hogy autostart is van, mert a panelen nincs kis tűzfal ikon...Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged