- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLinux
tag
-
eddie303
őstag
én magamat úgy vettem rá a dolgokra, pl. hogy Mandrake-ben ugye ment minden, anélkül, hogy engem érintett volna, hogy hogy állította be magát. Aztán elkezdtem piszkálni az UHU-t, majd a Slackware-t, mert érdekelt, hogy mit hogy és miért csinál. Most se mondom haladónak magam, sokminden van mit tanulnom, de mondjuk már van a hátam mögött két Gentoo-install, egy LTSP-belövés s pár 10 kernelfordítás
-
Miert nem tisztesseges? En Sarge-t ajanlottam, es azt mar 1000x konnyebb telepiteni mint a Woody-t. Amugy meg szerintem bele a melyvizbe, aztan ha nem tetszik, akkor hagyni a csába. Enis debiannal kezdem anno, woody-val, es az nagyon elvette a kedvemet a linuxtol, viszont fel eve kiprobaltam a Sarge-t es szerintem egyszerubb telepiteni mint mondjuk egy Mandraket. (igen azt is probaltam mielott megkerdezi valaki, es szerintem eleg fos. nekem allandoan kifasgyott, csinalhattam barmit). es mellesleg az sem lenyegtelen, hogy ha egyszer felszenvedsz egy linuxot, jol bekonfigolod, utana meg attersz egy masikra akkor ugrott a sok melo amit eddig csinaltal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Powerbank topik
- iOS alkalmazások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest