Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
te nem is tudod, mennyit segítettél (legalábbis nekem)! Thx

azért valamit eddig is sejtettem abból, amiről az írás szól, de ez így kitűnően összefoglalva sok mindent megvilágított, bevallom, a vizuális példák is nagy szerepet játszottak ebben
úgyhogy félig-meddig megértem azt a fogadtatást, amiben a kezdőket részesítik a tapasztaltak, azért annyit megegyeznék, hogy attól még h ihazuk van, azt meg lehet higgadtan is mondani, kb úgy ahogy te tetted
egy link többet ér, mint ha oldalakon keresztül flémelgetünk, h kinek van igaza 
mindemellett azt gondolom, hogy nem haszontalan dolog segíteni a kezdő linuxosokat, mert lehet, h ha nem is rögtön, de előbb-utóbb megkedvelik a Linuxot, megértik a célját, értelmét és rászánják az idejüket, hogy tényleg kiismerjék a működését
én is szeretném ezt tenni, de mivel most hirtelen nincs annyi időm (és még kedvem sem) hogy manuálokat olvassak, saját magam tanuljam meg a legalapabb dolgokat is, ezért inkább itt kérdezek, mert úgy vélem, h akad valaki aki leírja ezeket nekem, még ha nehezére esik is és legszívesebben kioktatna...
pl. most a legelején nem szívesen olvasgattam volna arról oldalakat h hogyan kell fordítani, konfigurálni egy progit, mivel létszükséglet volt h legyen pl egy Firefoxom, megkérdeztem itt, hogyan tudom felrakni (a windózt ugyanis letöröltem, és kellett a NET)
aztán idővel (ezt most látom így, lehet h megváltozik a véleményem) jobban belebújok a leírásokba, és mindent megteszek azért, hogy én magam jöjjek rá a probléma megoldására
ha nagyon nem megy egyedül, természetesen újra idejövök, de addig is tanulok minden egyes próbálgatással
szóval, csak bíztatlak, h minden kezdőnek legalább linkeld be ezt az irományt, tuti h teljesen máshogy fognak a dologhoz hozzáállni
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

egy link többet ér, mint ha oldalakon keresztül flémelgetünk, h kinek van igaza 
CPT.Pirk