Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• teleahocipöm

senior tag

válasz CPT.Pirk #26706 üzenetére

Azt hittem az Unetbootin Live USB csinál, de nem, elindítottam a Debiant és mire rájöttem, hogy ez telepít már késő volt, kb 35 perc telepítgetés -lehet, hogy több is volt- még csak 50%-on volt, ráadásul kiírja, hogy :

"A GRUB /dev/sda eszközre telepítése sikertelenül zárult. A grub-install /dev/sda hiát adott. Egy végzetes hiba. A telepítőléspés meghiúsult. "

"Kézi indítás ..bla bla bla, " végül is teljesen mindegy mert, nem idult újra a rendszer. Fekete képenyőn villogó kurzor..... Ennyit a Debianról. Ráadásúl és mivel hagytam, hogy letörölje a Peppermintet, van még egy OS nélküli gépem a noti mellett, amire nem tudtam visszatelepíteni a letörölt rendszert, mert lefagyott telepítés közben.

Korábban dicsértem a PCLinuxOS, most visszaszívom, délben kezdtem és 4 órakor ötödszöri telepítésre indult el csak a rendszer, de frissítés után, már le is fagyott, semmit nem lehetett vele kezdeni. Az mentette meg a gépet a földhözcsapástól, hogy nem voltam egyedül. Nagyon, de nagyon pipa vagyok. Már tényleg nem tudok mit kipróbálni. MÁr azon gondolkodtam, hogy LiveCD-ről használok valamit, mert amíg nincsenek telepítve egész jól futnak.

• N0zer0

senior tag

válasz CPT.Pirk #26706 üzenetére

Szerintem akkor elbeszéltünk itt egymás mellett. Én úgy gondoltam a felcsatolást, hogy bootkor ne csatolja fel. Nyilvánvaló, ha menet közben csatlakoztat valaki pendrive-ot, azt jó azonnal, automatikusan mountolni. Én a bootkori csatolásra értettem, nem a menet közbenire.

Új hozzászólás Aktív témák