Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz cigam #101466 üzenetére

Tudod ez olyan téma hogy nem lehet egzaktul ennyivel elintézni.
    Többen vannak autó, pc, okoseszköz tulajdonosok akiknek nem életcéljuk a hardver állandó piszkálása.
    Azt az időt inkább máshogyan töltenék el és nem autószereléssel, pc szögeléssel meg okostelefon konfigolással.

A gondozásmentes, oob rendszerek előnye hogy jellemzően a felhasználók 97-98%-a felhasználni és nem szögelni szeretné a rendszerét.

Picit gondolj bele, hol tartana az Android vagy az Ios, ha többet kéne pátyolgatni a rendszert mint használni? Kinek kéne? Ki turkálna konfigfájlokat emelt joggal hogy pl. felhívhassa a nagymamáját, vagy elmentsen egy telefonszámot?
    Nem életszerű.

Én valahol örülök hogy ennyire megszívatott a Linux, mivel kedvelem ezt a fórumot, elég jó a kis közösség.
    és ha minden hiba nélkül ment volna, akkor most nem írogatnék itt.
    De akkor amikor konkrétan hangosan ordítva szidtam a pingvint minden felmenőjével együtt, nos akkor nem éreztem ilyen vidámnak a helyzetet.
    . És ha a javítgatásokra fordított nem kevés időmben kocsmáztam, csajoztam vagy szimplán filmet néztem vagy unatkoztam volna, az se zavarna.

Tényleg csak a megértés végett és eltúlozva,
    imádsz autókázni de nem értesz az autóhoz.
    és minden 4-5. nap lerohadna a kocsid, te megtanulnál autodidakta módon helyben hengerfejezni, kerékcsapágyat cserélni, vízcsövet cserélni, generátort javítni?
    Ha Te csak autózni szeretnél, lenyitott tetővel, a nyári szellő borzolja a hajad, szól a zene, egy jó csaj combját tapogatod a tengerpart felé száguldva, már hegyezed a cerkát hogy de jó is lesz
    NAÉS akkor félre kell állni és fékbetétet cserélni, vezérlést helyretenni, vagy szerelőt hívni meg trélert.
    Nem hinném hogy ilyen helyzetben direkt élveznéd a szitut és remek lehetőséget látnál benne hogy fejleszd a tudásodat autószerelés terén.

Nem mindenkinek a vágya ez OS téren sem.

Mondom ez eltúlozva volt leírva de tükrözi az emberek elvárásait valahol.

Ha meg hobbi, az oké de AZ teljesen más. Ne keverjük a kettőt.

• válasz cigam #101466 üzenetére

Áruld el nekem kérlek, hogy mi a probléma egy gondozásmentes rendszerrel, szemben egy olyannal, amit állandóan barkácsolgatni kell és megy vele az idő? Őszintén érdekelne a véleményed.

Új hozzászólás Aktív témák