Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AD4MINATOR

nagyúr

válasz DarkByte #1 üzenetére

miért marad az ürge kizárólag egyedül életben az egész hajó legénysége közül.

gondolom erre választ kapunk majd, csak nem a demo-ban

• DarkByte

addikt

Hmm, köszi a tippet. Végig is toltam a demót.

Elég érdekes egy egyveleg ez a játék. Nem játszottam a Fallout Shelter-el, de eléggé arra hajaz az egyik fele, csak itt a bázist 3D oldal nézetben járod be. Kicsit a Mission Impossible C64 játékra is emlékeztetett ez a perspektíva, ami amúgy inkább nosztalgikus nekem mint negatívum.

Viszont a hajót el is tudod hagyni és akkor egy rendes 3rd person játékba vált, látszólag lesznek minimal RPG elemek is. A bolygón úgy tűnik központi téma lesz a resource extraction és crafting.

Van benne egy adag Sims faktor a bázis építgetéssel és hogy törődni kell a klónokkal. A klónok amúgy érdekes koncepció, a saját emlékeidet tudod módosítani elágazási pontok mentén amelyek hatására eltérő kasztok képződnek belőled, és a személyiségi jegyek is megváltoznak.

A demóban összesen egy klónnal találkozol. De látszólag komplex összefüggések lesznek, az ürge kicsit magát ismeri meg rajtuk keresztül jobban, ilyen fél-filozofikus módon.

Ugyanakkor a bolygó felfedezés rész elég unalmas volt. Egyelőre az sem húzott be túlzottan, hogy miért marad az ürge kizárólag egyedül életben az egész hajó legénysége közül.

Mindenesetre érdekes játék, hagytam is feedback-et, hogy ha a story-t jobban gerinceként kezelik az egésznek, engem szerintem érdekelni fog. Ha csak egy újabb crafting survivor játék lesz, minimális narratívával, az annyira nem fog lekötni.

Új hozzászólás Aktív témák