Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Utoljara a easycdcreator 3.5c-kent volt hasznalhato... kapot szep uj ceget roxio meg gyutt a 4-es meg 5-os verzio es maga volt a remalom... mar aszittem el is feledhetem...majd az egyik ismeros ismerose vmihez kapott ennek a ''csoda''-nak egy vmijjen verziojat... folhittak hogy az addig jo kis intel-intel cucc irtozatosaninstabilla valt /meg vmikro en szalitottam/... vegul ujraraktak egyparszor es a vegen elhagytakrola eszt a joszagot azota csodak csodaj megint muxik a gep...
udv
neduddki
mod: a 4-eta hasznaltma ki ideig, ennek a csodanaka hatasara tertem at nero-ra, de egy ekkora rakas szart hogy tuttak osszarakni aszt maig nem tom... egyszeruen agyrem volt... brrrrr az 5-ot meg kevesebbig...
habar a 3.5c es nero xxx kozotten jol elvoltam a cdrwin-nekkel is: - )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
a heten sajtotajekoztaton votunk /lasd: tftpanel.hu/ osztan az RRC es HP munkatarsai ekesen ecseteltek a egyuttmukodest, a LS lehtseget, meg hogy itt vananka naykunkon a 5 szinu korog meg egyebek, meg hogy a cmc csinajja a lemeszt meg a Lite-On a meghajtot... erre kivancsisagbol megtekintjuk a meghajtot.. es buszken mongyak hogy ram-ot is tud? mire felvidult akepn, es kerdezem az ekes angolsaggal beszelo HP fonoot hogy mi is ahejjzet?? hat szolidan elkezte mondogatni, hogy hat ugye ez kerem HLDS gyartmany(!!!) na es akkor mi van a lite-on val??? mongyak hogy az majd kesobb a sorozatgyartas felfutasa utan... na ez amr teccet egybul is... amugy rakerdesztem arra is hogy mit aklarnak a lite-on minosegevel mert a hp-banlevo joszagok igencsak sz.rok:- (((??? mire a valsz az votl hogy hat persze igy van de eszeknek kisse magasababn lesz a minosege...
ettol tejjesen fugetlenul rakerdesztem masnal hogy minek szenved HP ezzel izevel hisz itt a nec, mire halkan(!!!) jott egyfejtegetes, ami sizgoruna maganvelemenyket paperware-minositettek... /szigoruan maganvelemeny volt/ na gondoltam ennek utanan kene olvasni, de hat idom 0 ezert kerdeznem hogy vki tugy-e roal osszegolalo???
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest