Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
sziasztok!
van egy ASUS DRW1814BL íróm, az előző tulajnál szar volt nem írt még adatot sem, odaadta h rossz csináljak vele amit akarok...
A helyzet az h raktam rá egy friss firmware-t, onnantól kezdve működött dvdket cdket már írtam vele, nemrégiben vettem egy TDK lightscribe cd-t csakhogy kipróbáljam működik-e, a tdk sztem nem szar minőség ezért is vettem ilyet...
Rajta van már minden ami kellhet(driver, szoftver)
Se a Neroval se a Lightscribe simple labelerrel nem tudok mégcsak egy pontot sem csinálni a lemezre, a progik szerit lemez közepén található info nem olvasható(gondolom ez kell ahhoz hogy betájolja magát) és gondosokodjunk arról hogy a lemez lightscribe és megfelelő beállítású legyen - ezt mondta a Nero.
a LSSL szerint meg rakjak be egy LS lemezt fejjel lefelé...
gondoltam rá hogy megpróbálok egy másik lemezt, de tesco auchanban nagyon ritkán találok. Esetleg valami tipp hogy mi nem passzolhat?
Új hozzászólás Aktív témák
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- EAFC 26
- Autós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- OLCSÓBB LETT!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest