- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miért?
csendes tag
Azt kérdezném még, hogy az UN UM sorozat közt annyi lenne "csak" a különbség, hogy a korábbinál a profit ha jól láttam "quad core" nak mostaninál "quad core 4K" nak írják? Illetve mivel az SM 8200 is még "csak " quad core" az idei 7es széria ezen a szinten megelőzi?
Tudom, hogy mindig fejlődik a technika, de a pillanatnyi ár értékben igyekszem megtalálni a jobbat -
miért?
csendes tag
válasz
Csabi1984 #100360 üzenetére
Mezei tv néző vagyok. Amire keresek :tv adás, filmek, HBO go, youtube -komolyzenei rész előtérben,lehet, hogy később játék is, de egyelőre nagyon nem. Előző tv huszon év után tönkre ment. Viszont ha veszek, akkor igyekszem keresgélni.
Auchanban meg tudtam kérni az eladót, hogy ne csak sportot, hanem rendes filmbe is bele tudják nézni. akkor, az arcok életszerű visszaadásánál esett ki lényegében a többi gyártó... innentől a kérdés a 8050, illetve a 7es sorozat -
miért?
csendes tag
Vagy szinte minden csak -jobb, rosszabb,- beállítás kérdése?.
-
miért?
csendes tag
Sziasztok, Tulajdonképpen milyen különbségek vannak az UN sorozat 7100, 7300, 7390, 7400 között? Mire érdemes figyelnem amikor választok? Elsősorban képet nézve? Illetve ha van valakinek tapasztalata, mennyivel jobb rosszabb az sm8050es? Múltkor egymás fölött volt egy 7100as és 8200as, nagy különbséget nem láttam. Vagy szinte minden csak beállítás kérdése?...
-
miért?
csendes tag
Kellemes szép napokat!
Tv vásárlás előtt állok.49es méretben keresgéltem. Az LG a biztos. Ahol sikerült megnéznem rendes adásokkal a tv-ket a 8200/8050es nyert. Viszont teszteket olvasva feltűnt a 8500as képfrissítési előnye. (50/60 <->100/120) Látni még nem láttam. érdemes felkutatnom, (látatlanban nem veszem meg) várnom egy jobb árra, vagy azt mondjátok,Ti tapasztaltak, hogy emiatt nem kell ez a különbség elenyésző? (A hangbeli különbség annyira nem foglalkoztat, mert nagyobb rendszeren hallgatnám)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest